Per al peix:
- 1 dorada d'1kg aproximadament
- Col
- Pastanaga
- Tomata
- Oli
- Un nap
- Prebrot roig i verd
- All
- Julivert
- Pebre
- Albergínia
- Sal
- Bitxo
- Ceba
- 1/2 k d'arròs petit
- Llimona
PREPARACIÓ:
- Es fa una picada amb l'all, el pebre, el julivert i un bocí de bitxo.
- Es neteja la dorada, es talla en 3 o 4 bocins i es farceix amb la picada
- En una olla és posa l'oli, la ceba, sal, i tomata triturada i es soferegeix.
- S'hi afegeix el peix i es deixa coure uns 5 minuts.
- S'afegeix 1 litre i 1/2 d'aigua a l'olla i les verdures i es deixa bullir durant 1 hora.
- Un cop estigui tot ben ciut es treu el paix i les verdures amb una mica de suc i es deixa suc a l'olla per a poder-lo barrejar amb l'arròs.
- Mentre es cou el peix amb les verdures, es cou l'arròs al vapor i quan ja està cuit es tira a l'olla amb el suc que hem deixat. Es remena bé una estona i es posa en un vol.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada