- 2Kg de pa
- 1 “cabeça” d’alls
- Sal
- Aigua
- 1 fulla de llorer
- 2 pebrots verds
- 2 pebrots vermells
- 300ccl d’oli d’oliva
- 1 cullerada pebre vermell dolç
- 1 xoriço
- 400g de cansalada viada.
DESENVOLUPAMENT
- Es fregeixen els pebrots i es retiren
- Es fregeixen els alls i es retiren
- Es fregeix la cansalada viada, es retira
- Es fregeix el xoriço i es retira
- Es posa el pebre vermell dolç i el llorer a l’oli de fregir
- S'afegeix a l’oli que hi ha a la paella el pa que ha d’estar humit i tallat. Cal anar remenant a fi que no s'enganxi. Si es necessari hi afegirem aigua.
- Quan estiguin les “Migas” daurades s’hi afegeix els altres ingredients i es remena tot durant una estona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada