divendres, 19 d’abril del 2013

DES D'EXTREMADURA ENS PROPOSEN: migas extremenyes

INGREDIENTS:
  • 2Kg de pa 
  • 1 “cabeça” d’alls
  • Sal
  • Aigua
  • 1 fulla de llorer
  • 2 pebrots verds
  • 2 pebrots vermells
  • 300ccl d’oli d’oliva
  • 1 cullerada pebre vermell dolç
  • 1 xoriço
  • 400g de cansalada viada.

DESENVOLUPAMENT

  1. Es fregeixen els pebrots i es retiren
  2. Es fregeixen els alls i es retiren
  3. Es fregeix la cansalada viada, es retira
  4. Es fregeix el xoriço i es retira
  5. Es posa el pebre vermell dolç i el llorer a l’oli de fregir
  6. S'afegeix a l’oli que hi ha a la paella el pa que ha d’estar humit i tallat. Cal anar remenant a fi que no s'enganxi. Si es necessari hi afegirem aigua.
  7. Quan estiguin les “Migas” daurades s’hi afegeix els altres ingredients i es remena tot durant una estona.
Aquesta és una recepta de la Sonia. Extremadura. Espanya

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada