dimecres, 17 d’abril del 2013

UN PLAT DE CAP VERD: la cachupa

INGREDIENTS:

• 1/2kg de panís blanc 

• ¼ kg mongeta vermella 
• ¼ kg mongeta Blanca
• ¼ kg de mongeta petita
• ¼ kg de carn magra de porc
• ¼ kg de carn de vedella
• 50g. de “xorizo”
• 100 g de bacó (a daus)
• 1 ceba
• 2 grans d’all
• 1 fulla de llorer
• Oli
• 2 pastanagues
• ¼ kg de col
• 1 moniato o patata


DESENVOLUPAMENT:

• Es couen els llegums, les verdures i la carn en una olla a pressió.

• Es sofregeix la ceba i els alls fins que estigui tot daurat.
• S'afegeix  la carn al sofregit.
• S’escorrer el brou i s’afegeixen els llegums al sofregit. Cal continuar cuinant fins que s’evapori el brou.
• S’acompanya amb ous ferrats.

Recepta de la Lili. Cape Verde

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada