• 1/2kg de panís blanc
• ¼ kg mongeta vermella
• ¼ kg mongeta Blanca
• ¼ kg de mongeta petita
• ¼ kg de carn magra de porc
• ¼ kg de carn de vedella
• 50g. de “xorizo”
• 100 g de bacó (a daus)
• 1 ceba
• 2 grans d’all
• 1 fulla de llorer
• Oli
• 2 pastanagues
• ¼ kg de col
• 1 moniato o patata
DESENVOLUPAMENT:
• Es couen els llegums, les verdures i la carn en una olla a pressió.
• Es sofregeix la ceba i els alls fins que estigui tot daurat.
• S'afegeix la carn al sofregit.
• S’escorrer el brou i s’afegeixen els llegums al sofregit. Cal continuar cuinant fins que s’evapori el brou.
• S’acompanya amb ous ferrats.
Recepta de la Lili. Cape Verde
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada