divendres, 19 d’abril del 2013

UNA BEGUDA DES DE MAURITÀNIA: el bissap

INGREDIENTS:

  •      Aigua calenta
  •      Flors seques d'hibisc vermell
  •      Sucre normal o vainillat
  •      Suc de taronja o pinya (o aroma de 'fleur d'orange')
  •      Menta



PREPARACIÓ:

  1.     Es renten les flors de hibisc vermell i es posen en aigua bullint.
  2.     S'incorpora una mica de menta fresca per donar sabor i es deixa reposar la infusió durant uns 15 minuts fins aconseguir un color vermell intens.
  3.      Es cola la infusió i s'hi afegeix sucre al gust
  4.      S'hi tirar el suc de taronja o pinya, o l'aroma de 'fleur d'orange'
  5.      S'ha de servir molt fred decorant-lo amb menta fresca. Si no està propu fred s'hi poden afegir glaçons.
 
 Hem trobat aquest vídeo a youtube que explica molt bé com fer-ho:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada